Novi Sad
16.10.2012.
06:21 > 06:25
Predsednik Udruženja za zaštitu potrošača Vojvodine Goran Papović najavio je da će, ako pekari budu radikalizovali svoje zahteve za poskupljenjem hleba, pozvati potrošače da ne kupuju peciva.
  • NadaNS

    16.10.2012 09:02
    Bojkot
    Ja prestala da kupujem IMLEK-ove proizvode kada su zatvorili Novosadsku mlekaru. Uopšte nije teško priviknuti se na nešto drugo pa i na pravljenje hleba u svojoj kući. A onda će pekari sami sniziti cene kao što najavljuju i mesari.
  • Slusalac

    16.10.2012 08:27
    Sacuvaj nas boze i Papovica i dezurnog strucnjaka Culibrka.
    Udruzenje za zastitu potrosaca Vojvodine radi na principu da se realno stite interesi proizvodjaca i trgovaca ,a ne potrosaca.
    Po ko zna koji put Papovic preti da ce pozvati potrosace da bojkotuju kupovinu pojedinih proizvoda, ovog puta peciva. Bila jednom davno emitovana domaca serija gde je jedan lik uporno govorio: " Ja i moj narod vicemo,vicemo."
    Voleo bih da saznam iz kojih sredstava se famozno udruzenje finansira.
  • Martin

    16.10.2012 07:40
    Pa naravno da nema opravdanja. Koliko treba da košta 100 grama brašna + 200 grama aditiva?
    Kada počnete da pravite sami hleb (ja počeo pre dve godine), shvatićete kakvo ste đubre jeli do sad i za koje novce.
    Iskreno, želim svima da pokušaju. Ne zbog para, već zbog zdravlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna